Taejang.cz

Taekwondo
Plánujeme

Momentálně neplánujeme žádnou akci. Máte pocit, že bychom někde neměli chybět? Dejte nám vědět!

Přihlášení

Novinky

Poslední trénink

Poslední trénink v roce 2019 se uskuteční ve čtvrtek 19.12.2019

Swarzedz Cup

Prvním turnajem letošního roku se stal polský turnaj Swarzedz Cup konaný poblíž Poznaně. Jelikož Polsko je v taekwondo evropskou velmocí a na turnaji se předvedlo přes 700 sportovců, byla na turnaji vysoká konkurence k medailovému umístění.
Nejlépe se zde dařilo Michalu Polákovi, který přes vysoce nabitou kategorii nastoupil do všech 5-ti zápasů. Zvítězil 7:3, 18:4 a 4:0 ve vyřazovacích bojích. V semifinále smetl svého soupeře 12:0 a až ve finále mu vystavil stopku letošní účastník ME kadetů, s kterým Michal svedl vyrovnaný boj, kdy nakonec podlehl 1:6 a na krk pověsil stříbrnou medaili.

Protivín Cup

Na dětském turnaji Protivín Cup startovala poprvé také naše přípravka, která pod vedením trenéra Michala Klimenta dělá velké pokroky.
12 dětí domů dovezlo 10 medailí. Svou zlatou sbírku doplnili Amálie a Hana Flegrová, obě děvčata vyhrála oba zápasy 12-ti bodovým rozdílem. Další zlatou přidal Kryštof Parůžek a Michal Polák, který v napjatém finále nakonec zvítězil 13:12.
Stříbro získala Adélka Dražilová, Kryštof Brož a Jahafová Nwar.
Pro bronz dokráčeli Damián Navrátil, Matěj Brož a Pavel Čermák.

Umístění:

1.místo:
Parůžek Kryštof, žáci B -30kg
Flegrová Amálie, děti B -30kg

Sachsen-Anhalt Cup

V německém Halle podali sportovci velmi výborný výkon. Celkově 11 sportovců přivezlo 9 medailí a vyhrálo 17 zápasů.
Nejvíce se dařilo Haničce Flegrové, která bez problémů prošla všemi 3 zápasy do finále a došla si pro zlatou medaili.
Těsně zlatá unikla Kryštofu Brožovi, který prohrál ve finále na zlatý bod. Další stříbrné medaile přidali Kryštof Parůžek, Amálka Flegrová, Nwar Jahafová a Michal Polák. Všichni prošli všemi zápasy bez ztráty bodu a až ve finále nestačili na své zahraniční kolegy.
Bronz dovezli Tárik Abass, Miriam Hasanová a Barča Vostárková.

Umístění:

1.místo:

KAREL ADAM VYBOJOVAL NA CROATIA OPEN G1 TURNAJI V KATEGORII JUNIORŮ DO 73 KG ZLATOU MEDAILI!!

Po půl roce putovala do do klubu opět zlatá medaile z mezinárodního turnaje G-třídy Croatia Open. O tu se postaral náš juniorský reprezentant Karel Adam. O vlásek mu unikla letošní nominace na Mistrovství Světa juniorů, a tak jel předvést své kvality právě sem. Nová váhová kategorie do 73kg mu zřejmě vyhovuje. Již na předchozím turnaji v Srbsku vypadl těsně s medailistou. Nejtěžšího soupeře mu los poslal právě do 1.kola, a to v boji o medaili. S řeckým protivníkem sváděl velmi vyrovnaný boj, kdy ještě 10s před koncem 3.kola prohrával 1:2.

Prague Open 2016

Začátkem listopadu jsme e vydali na tradičním turnaj národní ligy a extraligy Prague Open. Po nabitém dni sportovci domů vezli 17 medailí, 7 zlatých, 6 stříbrných a 4 bronzové medaile. Společnými silami vyhráli celkem 17 zápasů.

KNIGHTS NEXTGEN 2016

Víkend plný zábavy, to byl Knights Nextgen! V sobotu 22.10.2016 děti absolvovaly 2 semináře taekwondo pod vedením Pavla Pospíška a Maroše Nováka a vyzkoušely si taky nový sport Chanbara, který je u nás v republice teprve v začátcích. Večer byl pro děti připraven bohatý program v jumping aréně Kolbenka.

Sokol Cup/CEFTA 2016

12 teplických borců od dětí po juniory se vydalo na 1.turnaj v nové sezóně a to do Hradce Králové na bodovaný turnaj Sokol Cup.

Scorpions Cup 2016

Umístění:

1.místo:
Flegrová Amálie, děti B -27kg
Čermák Pavel, žáci B -33kg
Flegrová Hana, žákyně B -36kg
Brož Kryštof, kadeti B -45kg
Khattibová Sára, kadetky A -44kg
Jahafová Nwar, kadetky B -55kg
Adam Karel, junioři A -68kg

2.místo:
Brož Matěj, děti B -33kg
Herškovič Jan, žáci B -26kg
Parůžek Kryštof, žáci B -30kg
Vojtková Adéla, kadetky B -41kg
Vostárková Barbora, juniorky A -49kg
Jahaf Albatool, juniorky A -52kg

3.místo:
Barsa Ondřej, děti B -30kg
Kadlčková Michaela, juniorky A -55kg

Bez umístění:
Abass Tárik, junioři A -59kg
Trieb Marek, senioři A -80kg

Berlin Open 2016

První květnový víkend se 12 našich sportovců zúčastnilo mezinárodního turnaje Berlin Open. Startovalo zde přes 1000 sportovců všech kategorií a z několika zemí Evropy.
Nejlépe se dařilo Haničce Flegrové, která si po 3 vítězných bojích odvezla 1.místo. Zvítězila 18:5 ve vyřazovacím boji, v semifinále 6:3 a ve finále po velmi vyrovnaném zápase 5:5 těsně před koncem skórovala na hlavu a stav 8:5 udržela až do konce zápasu.

Hledat
Sponzoři